Oszd meg másokkal...
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter

Zsebedben az infócsomag!

★ Programajánló: keresd a legjobb koncereteket, bulikat, humoresteket és egyéb programokat a Life In Your Pocket programajánló weboldalon ITT!

★ Ügyeletes gyógyszertárak Győr-Moson-Sopron megye

Ügyeletes gyógyszertárakat megtalálod az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet weboldalán: ITT! Az oldal sajnos nem mobilra optimalizált, de itt találhatsz egyedül hiteles, naprakész adatokat, hogy adott napon, hol található nyitva ügyeletes gyógyszertár! Lehetőség van megyére, városra és napra is szűrni!

Gyógyszertári készenlét: a nyitva tartási időn túli készenlét esetén, legfeljebb 30 percen belül rendelkezésére kell állnia a gyógyszerésznek (elérhetősége a gyógyszertár bejáratánál jól látható helyen található, de nem minden esetben megegyező a gyógyszertár telefonszámával)!

★ Mikor, hová menjél, hogy a legjobb orvosi ellátást kapjad? Orvosi ügyelet vagy sürgősségi osztály!

Mikor, hová menjél, hogy a legjobb orvosi ellátást kapjad? Orvosi ügyelet vagy sürgősségi osztály!

★ Véradási helyszínek és időpontok Győr-Moson-Sopron megye

Véradási helyszíneket megtalálod a Magyar Vöröskereszt oldalán: ITT! Az oldal mobilra optimalizált és itt találhatsz egyedül pontos, naprakész adatokat, hogy adott napon, városban hol lesz véradás!

• Állandó véradási helyszín:

Győri Regionális Vérellátó Központ (9023 Győr, Magyar utca 8., telefon: +36 96 511 910) véradási időpont: hétköznap: 7.00-15.30. • Soproni Területi Vérellátó (9400 Sopron, Győri utca 15., telefon: +36 99 514 217, +36 99 523 147) véradási időpont: hétfő: 8.00-12.00.

Véradásra jelentkezhet minden 18 és 65 év közötti, legalább 50 kg testsúlyú egészséges felnőtt. Férfiak akár 5-ször, nők maximum 3-szor adhatnak vért.  A Magyar Vöröskereszt véradókamionja egész évben járja az országot. ITT követheted nyomon a kamion útját. A véradáshoz fényképes igazolványt kell bemutatni az adatok felvételéhez, valamint a TAJ kártyát és a lakcímkártyát is vinni kell.

★ Traffipax információk Győr-Moson-Sopron megye: 

A traffipax információkat megtalálod a Rendőrség weboldalán: ITT! Az oldal mobilra optimalizált, a friss adatok pdf formátumban olvashatók, jellemzően napi szinte frissítik az adatokat! A  tervezett sebességmérések tájékoztató jellegűek, mindig tartsd be a sebességhatárokat! Forgalmirend-változásokat és korlátozásokról ITT olvashatsz friss híreket!

★ Mozi

  • Cinema City Győr moziműsorát megtalálod a Győr Pláza weboldalán: ITT, vagy a port.hu oldalon: ITT! Jegyfoglalási lehetőséget megtalálod a mozi weboldalán: ITT! Teljes árú jegy – 2D: 1600 Ft, 3D: 1930 Ft (szemüveg nélkül: 1700 Ft) • Diák-, gyerek jegy – 2D: 1220 Ft, 3D: 1580 Ft (szemüveg nélkül: 1350 Ft) • Termenkénti első előadás – 2D: 1220 Ft, 3D: 1580 Ft (szemüveg nélkül: 1350 Ft) • Gyerekjegy 8 éves korig váltható! Csoportos jegyárainkról érdeklődjön a jegyrendelés telefonszámán! Felhívjuk tisztelt mozilátogatóink figyelmét, hogy kedvezményes jegyet a jegypénztárainkban csak a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával tudunk kiadni.
  • Cinema City Sopron moziműsorát megtalálod a Sopron Pláza oldalán: ITT, vagy a port.hu oldalon: ITT! Jegyfoglalási lehetőséget a mozi weboldalán: ITT! Teljes árú jegy – 2D: 1490 Ft, 3D: 1860 Ft (szemüveg nélkül: 1630 Ft) • Diák-, gyerek jegy – 2D: 1160 Ft, 3D: 1520 Ft (szemüveg nélkül: 1290 Ft) • Termenkénti első előadás – 2D: 1160 Ft, 3D: 1520 Ft (szemüveg nélkül: 1290 Ft) • Gyerekjegy 8 éves korig váltható! Csoportos jegyárainkról érdeklődjön a jegyrendelés telefonszámán! Felhívjuk tisztelt mozilátogatóink figyelmét, hogy kedvezményes jegyet a jegypénztárainkban csak a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával tudunk kiadni.
  • Elit mozi Sopron moziműsorát megtalálod a mozi oldalán: ITT és a jegyfoglalási lehetőséget: ITT! Jegyáraink: 3D műsor: 1350 Ft normál • 1150 Ft kedvezményes! 2D műsor: 1250 Ft normál • 1050 Ft kedvezményes! Moziünnep: 950 Ft! Erkély + 200 Ft! Tájékoztató a 3D mozijegy vásárláshoz: 3D mozijegy vásárlása esetén egy darab 3D szemüveg bérlésére is sor kerül annak érdekében, hogy meg tudja nézni a filmet 3 dimenzióban. A választott filmet csak a mozi személyzete által biztosított 3D szemüveggel tudja megnézni és a film vetítését követően át kell adni a mozi személyzetének. Amennyiben a szemüveg megsérül vagy elvész, abban az esetben a szemüveg bérlője 12.500 Ft kártérítés megfizetésére kötelezhető.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

★ Hírek a nagyvilágból

★ Hazai és nemzetközi autós hírek

★ Tech hírek a nagyvilágból

★ Deviza középárfolyam friss adatok (a vételi és az eladási árfolyam átlaga EUR, USD, CHF..):

Az adatok tájékoztató jellegűek, felelősséget nem vállalunk az esetleges hibákért! Amennyiben bármi hibát észlelsz, kérlek jelezd felünk!