Oszd meg másokkal...
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter

Zsebedben az infócsomag!

★ Programajánló: keresd a legjobb koncereteket, bulikat, humoresteket és egyéb programokat a Life In Your Pocket programajánló weboldalon ITT!

★ Ügyeletes gyógyszertárak Vas megye

Ügyeletes gyógyszertárakat megtalálod az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet weboldalán: ITT! Az oldal sajnos nem mobilra optimalizált, de itt találhatsz egyedül hiteles, naprakész adatokat, hogy adott napon, hol található nyitva ügyeletes gyógyszertár! Lehetőség van megyére, városra és napra is szűrni!

Gyógyszertári készenlét: a nyitva tartási időn túli készenlét esetén, legfeljebb 30 percen belül rendelkezésére kell állnia a gyógyszerésznek (elérhetősége a gyógyszertár bejáratánál jól látható helyen található, de nem minden esetben megegyező a gyógyszertár telefonszámával)!

★ Mikor, hová menjél, hogy a legjobb orvosi ellátást kapjad? Orvosi ügyelet vagy sürgősségi osztály!

Mikor, hová menjél, hogy a legjobb orvosi ellátást kapjad? Orvosi ügyelet vagy sürgősségi osztály!

★ Véradási helyszínek és időpontok Vas megye

Véradási helyszíneket megtalálod a Magyar Vöröskereszt oldalán: ITT! Az oldal mobilra optimalizált és itt találhatsz egyedül pontos, naprakész adatokat, hogy adott napon, városban hol lesz véradás!

• Állandó véradási helyszín:

Szombathelyi Területi Vérellátó (Cím: 9700 Szombathely, Dr. István Lajos körút 3., Telefon: +36 94 313 282) Véradási időpont: Hétfő – Csütörtök: 8.00-15.00, Péntek: 8.00-13.00.

Véradásra jelentkezhet minden 18 és 65 év közötti, legalább 50 kg testsúlyú egészséges felnőtt. Férfiak akár 5-ször, nők maximum 3-szor adhatnak vért. A Magyar Vöröskereszt véradókamionja egész évben járja az országot. ITT követheted nyomon a kamion útját. A véradáshoz fényképes igazolványt kell bemutatni az adatok felvételéhez, valamint a TAJ kártyát és a lakcímkártyát is vinni kell.

★ Traffipax információk Vas megye:

A traffipax információkat megtalálod a Rendőrség weboldalán: ITT! Az oldal mobilra optimalizált, a friss adatok pdf formátumban olvashatók, jellemzően napi szinte frissítik az adatokat! A tervezett sebességmérések tájékoztató jellegűek, mindig tartsd be a sebességhatárokat! Forgalmirend-változásokat és korlátozásokról ITT olvashatsz friss híreket!

★ Mozi

  • Savaria Filmszínház moziműsorát és jegyfoglalási lehetőséget megtalálod a mozi weboldalán: ITT! Pénztárnyitás az első előadás előtt fél órával. Jegyárak: Helyár: 1.200 Ft. Diákok, nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékkal élők részére 1000 Ft. Kedvezményes helyárú filmeknél nincs további kedvezmény. Savaria Filmszínház elérhetőségei, nyitva tartás: 9700 Szombathely, Mártírok tere 1., Tel.: 94/312-280, hétfő–péntek 8.00–22.00 óra, szombat–vasárnap vetítési időben.
  • Csákányi László Filmszínház moziműsorát megtalálod napi és filmek szerinti bontásban a mozi weboldalán: ITT! Ingyenes Wifi Hotspot a mozi egész területén! Mozijegy árak: 2D-s filmekre 1100 Ft, 3D-s filmekre 1200 Ft, Kedvezményes mozijegy diákoknak és nyugdíjasoknak 2D-s filmekre 950 Ft*, Kedvezményes mozijegy diákoknak és nyugdíjasoknak 3D-s filmekre 1100 Ft*, Klubjegy 2D-s filmekre 850 Ft*, Klubjegy 3D-s filmekre 850 Ft*. A kedvezmények nem vonhatók össze! * A társművészetekre és a premierfilmekre nem érvényes! A jogosultságot igazolni kell (pl. diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal, lakcím kártyával)! A mozik a moziműsor változtatásának jogát fenntartják! Helyfoglalási lehetőség: ITT! A szentgotthárdi Csákányi László Filmszínház elérhetőségei:9970 Szentgotthárd Hunyadi J. u. 1., +36 94/380-124, info@csakanyimozi.hu.
  • Cinema City Savaria moziműsorát megtalálod napi és filmek szerinti bontásban a mozi weboldalán: ITT! A Cinema City Savaria a legjobb premier filmekkel, barátságos és gyors kiszolgálással várja a kedves mozinézőket Szombathelyen, az év minden napján! Jegyárak: Teljes árú jegy: 1330 Ft, Kora délutáni előadás: 1110 Ft, Diák-, junior-, szenior-, fogyatékkal élő jegy: 1110 Ft, Digitális 3D teljes árú jegy: 1690 Ft (szemüveg nélkül: 1450 Ft), Kora délutáni digitális 3D előadás: 1470 Ft (szemüveg nélkül: 1230 Ft), Digitális 3D diák-, junior-, szenior-, fogyatékkal élő jegy: 1470 Ft (szemüveg nélkül: 1230 Ft).A Savaria Plázában a parkolás ingyenes! A lefoglalt jegyeket az előadás kezdete előtt minimum 30 perccel (kivéve, napi első előadások esetén 15 perccel) szíveskedjenek átvenni! A mozi fenntartja a jogot, hogy az időben át nem vett foglalásokat törölje. 3D mozijegy vásárlása esetén egy darab 3D szemüveg vásárlására is sor kerül annak érdekében, hogy meg tudja nézni a filmet 3 dimenzióban. A szemüveg ára 230 Ft/darab. Amennyiben már rendelkezik olyan Master Image szemüveggel, melyet ebben a moziban vásárolt, úgy azt kérjük, hozza magával annak érdekében, hogy az újabb szemüveg vásárlás költségét elkerülje.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

★ Hírek a nagyvilágból

★ Filmklub

★ Tech hírek a nagyvilágból

★ Deviza középárfolyam friss adatok (a vételi és az eladási árfolyam átlaga EUR, USD, CHF..):

Az adatok tájékoztató jellegűek, felelősséget nem vállalunk az esetleges hibákért! Amennyiben bármi hibát észlelsz, kérlek jelezd felünk!