Oszd meg másokkal...
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter

Zsebedben az infócsomag!

★ Programajánló: keresd a legjobb koncereteket, bulikat, humoresteket és egyéb programokat a Life In Your Pocket programajánló weboldalon ITT!

★ Ügyeletes gyógyszertárak Zala megye

Ügyeletes gyógyszertárakat megtalálod az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet weboldalán: ITT! Az oldal sajnos nem mobilra optimalizált, de itt találhatsz egyedül hiteles, naprakész adatokat, hogy adott napon, hol található nyitva ügyeletes gyógyszertár! Lehetőség van megyére, városra és napra is szűrni!

Gyógyszertári készenlét: a nyitva tartási időn túli készenlét esetén, legfeljebb 30 percen belül rendelkezésére kell állnia a gyógyszerésznek (elérhetősége a gyógyszertár bejáratánál jól látható helyen található, de nem minden esetben megegyező a gyógyszertár telefonszámával)!

★ Mikor, hová menjél, hogy a legjobb orvosi ellátást kapjad? Orvosi ügyelet vagy sürgősségi osztály!

Mikor, hová menjél, hogy a legjobb orvosi ellátást kapjad? Orvosi ügyelet vagy sürgősségi osztály!

★ Véradási helyszínek és időpontok Zala megye

Véradási helyszíneket megtalálod a Magyar Vöröskereszt oldalán: ITT! Az oldal mobilra optimalizált és itt találhatsz egyedül pontos, naprakész adatokat, hogy adott napon, városban hol lesz véradás!

• Állandó véradási helyszín:

Zalaegerszegi Területi Vérellátó (Cím: 8900 Zalaegerszeg, Zárda utca 4., telefon: +36 92 314 419) Véradási időpont: Hétfő: 8.00-15.00, Csütörtök: 8.00-17.00.

Véradásra jelentkezhet minden 18 és 65 év közötti, legalább 50 kg testsúlyú egészséges felnőtt. Férfiak akár 5-ször, nők maximum 3-szor adhatnak vért. A Magyar Vöröskereszt véradókamionja egész évben járja az országot. ITT követheted nyomon a kamion útját. A véradáshoz fényképes igazolványt kell bemutatni az adatok felvételéhez, valamint a TAJ kártyát és a lakcímkártyát is vinni kell.

★ Traffipax információk Zala megye:

A traffipax információkat megtalálod a Rendőrség weboldalán: ITT! Az oldal mobilra optimalizált, a friss adatok pdf formátumban olvashatók, jellemzően napi szinte frissítik az adatokat! A tervezett sebességmérések tájékoztató jellegűek, mindig tartsd be a sebességhatárokat! Forgalmirend-változásokat és korlátozásokról ITT olvashatsz friss híreket!

★ Mozi

  • Cinema City Zala moziműsorát megtalálod a port.hu oldalon: ITT! Jegyfoglalási lehetőséget megtalálod a mozi weboldalán: ITTTeljes árú jegy – 2D: 1240 Ft, 3D: 1580 Ft (szemüveg nélkül: 1350 Ft) • Diák-, gyerek jegy – 2D: 1030 Ft, 3D: 1390 Ft (szemüveg nélkül: 1160 Ft) • Termenkénti első előadás – 2D: 1030 Ft, 3D: 1390 Ft (szemüveg nélkül: 1160 Ft) • Gyerekjegy 8 éves korig váltható! Csoportos jegyárainkról érdeklődjön a jegyrendelés telefonszámán! Felhívjuk tisztelt mozilátogatóink figyelmét, hogy kedvezményes jegyet a jegypénztárainkban csak a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával tudunk kiadni.
  • Cinema Nagykanizsa moziműsorát megtalálod a mozi oldalán: ITT! Jegy foglalási lehetőséget megtalálod: ITT! Jegyárak: 700-1350 Ft. Jegyárak 3D-s filmre: 1000-1650 ft. A 3D-s jegy ára tartalmazza az X-pand aktív szemüveg használati díját is, ami 300 ft/fő. Kedvezmények: gyermekjegy 12 éves korig váltható a max. 12-es korhatár piktogrammal ellátott filmekre. Diákjegy érvényes magyar nappali tagozatos diákigazolvány bemutatásával váltható.
  • Art Mozi Zalaegerszeg moziműsorát és jegyfoglalási lehetőséget megtalálod a mozi weboldalán: ITTA mozi előadásaira az alábbi helyárak érvényesek: felnőtt helyár: 950 Ft • kedvezményes helyár: 700 Ft (gyerek, diák, nyugdíjas) Egerszeg Kártyával: 750 Ft (Egy Egerszeg Kártya csak egyszer használható fel előadásonként!)
  • Fontana Mozi Hévíz moziműsorát és jegyfoglalási lehetőséget megtalálod a mozi weboldalán: ITT! A pénztári nyitvatartás az első vetítés előtt egy órával kezdődik. Jegyár: 900-1200 Ft/fő!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

★ Hírek a nagyvilágból

★ Hazai és nemzetközi sporthírek

★ Tudományos hírek a nagyvilágból

★ Deviza középárfolyam friss adatok (a vételi és az eladási árfolyam átlaga EUR, USD, CHF..):

Az adatok tájékoztató jellegűek, felelősséget nem vállalunk az esetleges hibákért! Amennyiben bármi hibát észlelsz, kérlek jelezd felünk!